Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

David Miscavige har arbejdet utrætteligt med at ekspandere og beskytte religionen Scientologi. I begyndelsen af 1980’erne førte David Miscavige an i reorganiseringen af Kirkens foreningsmæssige og administrative struktur, der bebudede en ny tidsalder for religionen og en mangeårig uafbrudt vækst og stabilitet. I 1993 var Miscavige manden bag afslutningen af den 40 år lange krig mellem religionen Scientologi og det amerikanske skattevæsen (Internal Revenue Service). På lignende vis har han spillet en personlig og meget effektiv rolle ved at skabe fred og afslutte tidligere uenigheder i retten og med myndighederne, både i USA og i udlandet.

Med David Miscavige som Scientologi religionens internationale kirkelige leder, en rolle han har haft i næsten 20 år, har kirkens ekspansion som en international bevægelse været uden lige; det afspejles i det forhold, at Kirkens netværk nu består af mere end 11.000 kirker, missioner og centre i 165 lande – dette er i ikke ringe grad på grund af hans aldrig svigtende målrettethed mht. at opretholde renheden og integriteten i L. Ron Hubbards arv.

Selvom han ikke er talsmand for Scientologi, bliver David Miscavige ofte nævnt i medierne i forbindelse med religionen. Han blev interviewet af Ted Koppel i et usædvanligt 90 minutter langt Nightline show i 1992. Programmet vandt en Emmy Award. Et år senere var David Miscavige med i en udvalgt gruppe ledere, som blev inviteret af USA’s præsident til at deltage i en religiøs konference i Rosenhaven i det Hvide Hus. Gennem de sidste tre årtier har han talt til hundred tusindvis af scientologer og ikke-scientologer ved internationale Scientologi fester og arrangementer. Hans visioner og engagement, der i sandhed fremmer Scientologis mål, har resulteret i, at flere mennesker end nogen sinde tidligere i kirkens historie nu starter på og bevæger sig op ad Broen til fuldkommen frihed.

David Miscavige har været drivkraften bag det verdensomspændende program til at ekspandere alle Scientologi kirker, så de er bedre i stand til at hjælpe deres lokalsamfund; ikke bare med henblik på, at de kan blive øer af fornuft og hjælpsomhed, hvor alle er velkomne, men også således at de kan blive de centrale punkter, som kirkens mange sociale programmer kan udgå fra. Programmer, som har til hensigt at udrydde de ødelæggende plager med analfabetisme, umoralsk adfærd, stofmisbrug og intolerance.

Med dette for øje er David Miscavige personligt gået i spidsen for at skabe og åbne mange af disse nye kirker: