Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

Jeg prøver ikke at lægge ansvaret på jeres skuldre. For hvad enten jeg siger det eller ej, så er det ansvar allerede jeres – simpelthen fordi I er nogle af de få på Jorden, som har smagt denne uvurderlige gave, vi kalder Scientologi. Hvis en forsker opdagede kuren for alle former for kræft, ville han jo have ansvaret for at gøre alt, hvad der var i hans magt, for at udbrede den. Se engang på vores ansvar. Vi taler ikke blot om en kur for kroppen, vi taler om en sygdom, der er så alvorlig, at mennesket nu tror, det er en krop. Og det, vi tilbyder, er udødelighed og frihed i al evighed.

Faktisk er det hårde arbejde allerede udført. Den ene opgave der aldrig før er blevet udført af tidligere religioner. Vejen er blevet fundet, den er blevet kortlagt. Selvom vi satte alt vores materiale på alle hylder i verden og gjorde dem uforgængelige for alle slags katastrofer, ville vi ikke opnå noget som helst, hvis disse materialer ikke blev brugt.

Selvom vi har vundet den vigtigste kamp, vil der utvivlsomt komme flere. Og hvad så? Hvad kan man ellers forvente i en verden, der er udsat for de aberrationer, Scientologi har afsløret? Som Ron sagde i Scientologis Mål: ”I en turbulent verden er jobbet ikke let. På den anden side, hvis det var det, ville vi ikke være nødt til at gøre det.”

Når alt kommer til alt er der ingen andre, der har svarene. Vi har dem. Det er ikke et spørgsmål om selvpromovering. For der er mange derude, som faktisk leder efter løsninger, og som faktisk gør et ærligt forsøg. Og hvor de slår fejl, er det fordi, de ikke har de løsninger, vi har. Vi går ikke ind i det nye årtusinde med en kritisk indstilling, hvor vi brokker os over verdens tilstand. Nej, vi må hver især vågne op om morgenen, se os i spejlet og sige: ”Det er mit ansvar at gøre noget ved det.” For vi er de eneste, der kan.

Så hvor står vi ved tærsklen til det 21. århundrede? Vi står præcis, hvor vi skal stå: klar og parate til at bære faklen til endelig sejr.


Hele den audio-visuelle præsentation af denne tale kan ses i din nærmeste Scientologi kirke.