Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

DAVID MISCAVIGE: Det er i sandhed en fornøjelse at være sammen med jer til åbningen af denne New Yorks nye Scientologi kirke. Der er ingen tvivl om, at denne dags betydning rækker langt videre end til det, i ser foran jer.

Og det siger ikke så lidt, for det, der står foran jer, er intet mindre end sensationelt og repræsenterer New York scientologernes årti-lange drømme.

Selvom det alene fortjente at blive fejret, så når betydningen af denne nye kirke – jeres nye kirke – langt ud over denne struktur eller denne by. I den henseende markerer dagen i dag et banebrydende skridt fremad for vor verdensomspændende kampagne, der arbejder på hastigt at kunne hjælpe overalt på Jorden – og således når betydningen af denne begivenhed ud til Scientologi samfundet i hele verden. Derfor er det mig en stor ære at være her i dag. Som I snart vil høre, har vi i løbet af det sidste år åbnet nye kirker som denne overalt på Jorden. Og i den nærmeste fremtid vil det blive til endnu flere. Men uanset hvor mange, der er på vej, så er denne her speciel, og det er der mange grunde til.

For det første er der – som I lige har hørt – intet sted på Jorden, som havde et mere ”specielt sted” i vor grundlæggers hjerte end denne by. Men det er ikke alt. Når alt kommer til alt, så er der en grund til, at L. Ron Hubbard kaldte New York for sit ”hjem”.

For når man tager i betragtning, at New York er centrum for alt fra amerikansk forlagsvirksomhed til mode samt nationens finansielle hovedstad og epicenter for verdensomspændende trends, for ikke at nævne det internationale centrum for underholdning og medier, alt sammen i tilgift til at være Jordens mest sammensatte kultur, der er trendsætter på tværs af generationer på alle livets områder – tja, hvad mere er der så at sige? New York er uden tvivl verdens mest storslåede storby.