Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

Forstå mig ret – alt, hvad jeg har talt om, og de kolossale fremskridt, vi har gjort i de sidste tre år – afvænning af stofmisbrugere, uddannelse, moralsk adfærd, menneskerettigheder og en global styrke af frivillige – tja, venner, det spreder sig som løbeild. Og I er ikke blot med i den løbeild – I er den gnist, der antændte det hele.

Derfor er det kun passende, at I til gengæld selv modtager, hvad I avlede – nemlig denne nye kirke, som blev muliggjort ved donationer fra medlemmerne af den Internationale Forening af Scientologer – fra hele 156 nationer – og millioner af mennesker vil altid mindes den som deres måde at sige ”Tak, New York” på.

Så, nu er det tid til, at vi bevæger os fremad. For New Yorks scientologer, her er et sted, hvor I kan opnå jeres personlige sejr over det reaktive sind og den åndelige frihed, som det medfører. Og som I vil høre mere om i de kommende måneder, så er dets faciliteter ikke kun blevet etableret med henblik på jeres fremgang ”lige nu og her” – men med endnu større programmer i tankerne, som på dramatisk vis vil accelerere clearing på verdensomspændende basis. Men der er mere til det: Denne kirke repræsenterer det arbejde og den hjælp, vi alle må fortsætte med at yde – ved at gennemføre vores målsætning i fuld udstrækning. For her er den Ideelle Kirke organisation, hvorfra alle vore programmer og al vor teknologi når ud – bogstavelig talt overalt.

Men dette er kun begyndelsen. Og det er derfor, jeg siger, at i dag begynder det virkelige arbejde.

Det er mere end blot et hjem for jer, New Yorks scientologer. Det er også et hjem for hele lokalsamfundet – hvor alle mænd og kvinder med en venlig indstilling er velkomne, og som vi vier os til at hjælpe – hver og én. Og ved i handling at demonstrere, vor tros overbevisning – kender fremtiden ingen grænser.

For det er New York, og at hjælpe hende er at hjælpe verden.

Så, hvis ondskab, smerte, forvirring og uretfærdighed er grundlæggende livsbetingelser i vore dages tilværelse, så lad os alle demonstrere med endnu stærkere overbevisning, at DER KAN GØRES NOGET VED DET. Fordi vi tror på mennesket. Vi ved, at der er håb. Og fordi vi kan hjælpe ved at arbejde sammen, vil vi gøre en forskel.

Mange tak.


Hele den audio-visuelle fremvisning af denne tale kan ses i din nærmeste Scientologi Kirke.