Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

AUDITERING

Auditering

Den måde, hvorpå de grundlæggende sandheder i Scientologi anvendes til at rehabilitere den menneskelige ånd, kaldes auditering. Det er den centrale udøvelse i Scientologi, og den bliver leveret af en auditor, idet betegnelsen kommer fra det latinske audire, ”en, der lytter”.

En auditor giver sig ikke i kast med en eller anden vag form for mental udforskning, og en auditor tilbyder heller ikke løsninger, råd eller vurdering. Et af de grundlæggende principper for troen i Scientologi er den almene sandhed, at en person kun kan forbedre sin tilstand, hvis man tillader ham at finde sine egne løsninger på livets problemer. Scientologi auditorer hjælper enkeltpersoner med at opnå dette mål ved at få dem til at undersøge deres tilværelse gennem en omhyggeligt opbygget række af trin, der er blevet udviklet af L. Ron Hubbard. Ved at følge denne gradvise proces kan enkeltpersoner derigennem forbedre deres evne til at indse, hvad de er, og hvor de er – idet man bortskræller lag af erfaring, der har tynget dem så hårdt.

Auditering er dermed ikke noget, der bliver gjort med en person. Dens gavnlige virkninger kan kun blive opnået gennem aktiv deltagelse og god kommunikation.