Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC

GARANTEN FOR SCIENTOLOGIS FREMTID

Med den virkningsfulde teknologi, der findes i Dianetik og Scientologi, fremlægges intet mindre end den lære, der fører til reel åndelig frihed og udødelighed for enhver, der påbegynder rejsen mod dette mål. En sådan lære har ikke tidligere eksisteret, og millioner af mennesker rundt om på Jorden anser den personligt for at være en uforlignelig skat. De ved, at dersom denne teknologi bruges nøjagtigt, som L. Ron Hubbard nedskrev den, og med en oprigtig og etisk indsats fra deres side, vil de uden undtagelse opnå det åndelige udbytte, de søger i Scientologi.

Religious Technology Center (RTC – Centret for Religiøs Teknologi) eksisterer for at sikre, at dette kan ske. Dets formål er at beskytte menigheden mod fejlagtig anvendelse af teknologien og at sørge for, at den religiøse lære i Dianetik og Scientologi forbliver i rette hænder og bliver udøvet på den rigtige måde.

At overvåge og håndhæve renheden af teknisk anvendelse og at garantere den standardmæssige administration er ikke noget ubetydeligt arbejde. Historisk set har alle religioner erfaret, at perioder med vækst er blevet mødt med ændringer af religiøse doktriner og religiøs praksis, ja endog direkte afsporing af den oprindelige mission. Åndelige bevægelser og religiøse trosretninger har gennem tiderne lidt under den destruktive indflydelse fra interne stridigheder og magtkampe.