Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
David Miscavige

David Miscavige


David Miscavige er bestyrelsesformand i Religious Technology Center (RTC), der er en almennyttig organisation, der blev dannet i 1982 for at bevare, opretholde og beskytte religionen Scientologi.

RTC besidder den endelige kirkelige autoritet med hensyn til standarden for og den ortodokse anvendelse af L. Ron Hubbards religiøse teknologier. RTC er ikke en del af kirkens ledelsesmæssige struktur og er ikke involveret i kirkens daglige forehavender.

Bestyrelsesformanden er den mest overordnede stilling i RTC samt en stilling, for hvilken David Miscavige er enestående kvalificeret. Han har været aktiv scientolog i det meste af sit liv, blev medarbejder i kirken i 1976 og har siden været involveret i næsten ethvert aspekt af kirkens aktiviteter.

Som ung mand studerede David Miscavige for at blive præst i Scientologi, og i adskillige år gav han åndelig rådgivning til medlemmer af menigheden. Han arbejdede senere sammen med grundlæggeren af Scientologi, L. Ron Hubbard, idet han hjalp med at producere tekniske uddannelsesfilm og materialer for Scientologi præster under uddannelse. Han fortsatte derefter i den internationale ledelse med ansvar for aktiviteterne for kirkens missionærer verden over. I 1987 blev David Miscavige bestyrelsesformand for Religious Technology Center.