Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Religious Technology Center logoet – Scientologi & Dianetik symbolerne

FORHOLD DER VEDRØRER RTC:
ETIK TECH ADMIN

FORHOLD DER VEDRØRER RTC:

Sådanne rapporter er også uvurderlige for Religious Technology Center og dets Netværk af Generalinspektører (Inspector General Network). RTC er beskytteren af religionen Scientologi, da det ejer varemærkerne i Scientologi. Netværket for Generalinspektører under RTC er en uafhængig enhed, der har til opgave at undersøge og overvåge med henblik på at holde Scientologi virkende ved at sikre den rene og etiske anvendelse af teknologien i Dianetik og Scientologi.

Der er visse forhold, der er af speciel vigtighed og interesse for RTC – de er her angivet i en detaljeret liste. Når sådanne forhold optræder, bør dine rapporter også sendes til RTC. RTC’s Netværk for Generalinspektører anvender sådanne rapporter som en hjælp til at lokalisere skjult undertrykkelse, infiltration, undergravende virksomhed eller korruption inden for og uden for Scientologi kirker, missioner og andre organisationer i kirken – med det formål at beskytte Broen for alle.

I nogle tilfælde kunne det have taget længere tid at opdage en suppressiv, hvis ikke opmærksomme og omsorgsfulde scientologer havde rapporteret situationen til Generalinspektørens Netværk. Men takket være modtagne rapporter er undertrykkelse ofte blevet hurtigere opdaget og fjernet, og standard anvendelse af tech og policy er igen blevet sat i kraft.

Du kan kommunikere direkte til RTC om sådanne forhold. Det er der mange medlemmer af publikum og mange medarbejdere, der gør, og de skriver også ind om de gode resultater, som de opnår gennem standardmæssig anvendelse af tech og policy. Alle sådanne kommunikationer er af værdi for RTC.

For at sende din rapport skal du blot udvælge et af de anliggender, der vedrører RTC i menuen til højre, og dernæst udvælge de forhold, du ønsker at rapportere om. For at sende din rapport nu kan du også bruge RTC’s elektroniske rapportformular. Desuden kan du sende dine rapporter til Reports Officer RTC på adressen 1710 Ivar Avenue, Suite 1100, Los Angeles, CA 90028, USA. Fax: 001 323 667-0960.