Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

Selvfølgelig er det første spørgsmål: ”Hvad er Scientologi?” Svaret har aldrig været mere relevant end i dag – specielt når man tænker på, hvilke problemer vore moderne samfund står over for.

Lad mig være ligefrem, Scientologi har svarene. Virkelige svar. Svar, der virker. Dristige udsagn? Ja. Men det er, hvad millioner af mennesker i over 150 lande selv vil fortælle jer.

Vi står ved et historisk vendepunkt. Det er et spørgsmål, om de idealer, vi værner om, vil overleve, eller om nye afskyelige værdinormer skal sejre. Forfaldet har været tydeligt de sidste 50 år, og det fortsætter med uformindsket styrke.

11. september var en begivenhed, der fik os alle til at vågne op. Når man i dag må bekymre sig om borgernes sikkerhed, og når éns løsninger er begrænset til brug af militær kraft, så er det tydeligt, at de problemer, vi står over for, bunder meget dybere.

Det er en situation, vi ikke kan ignorere. Tilstande vi alle må se i øjnene. Det er problemer, vi alle er ansvarlige for at hjælpe med at løse.

Men når du ser dig omkring i verden, hvad hører du så? ”Hvad kan jeg gøre ved det? Jeg er bare mig.” Og deri ligger det virkelige problem. For sandheden er, at bare ”mig” og ”vi” er den stærkeste kraft på denne jord.

Og nej, jeg taler ikke bare om dagens overskrifter med krige og konflikter. Sagen er, at det bare er det sidste kapitel i det drama, der konstant har udspillet sig i millioner af år. Krig – mand mod mand, land mod land. Hvis det er anderledes i dag, er det kun fordi, våbnene er større. Der er langt fra kæppe og sten til laserstyrede missiler.

Men pointen er, at mens vi får daglige overskrifter med øget alarmberedskab pga. terror og andet, så sløres det mere alvorlige problem, som ligger til grund for det hele. Mennesket selv.