Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

E-METRET

E-Metret

Auditorernes anvendelse af elektropsykometret eller E-Metret er enestående for religionen Scientologi – og revolutionerende inden for området åndelig udvikling. Auditorer anvender E-Metret som hjælp til at isolere områder med åndelig kval eller oprørthed, områder som eksisterer under en persons nuværende bevidsthed. Når de først er bragt frem i lyset, kan sådanne områder med vanskeligheder blive undersøgt af personen igen uden de subjektive indflydelser, der følger med udøvelse af åndelig vejledning i andre religioner.

L. Ron Hubbard udviklede E-Metret baseret på den viden, at sindet indeholder mentale indtryksbilleder, der er faktiske optagelser af tidligere erfaringer. Disse billeder indeholder energi og masse. Når en person ser på et af disse mentale indtryksbilleder eller tænker en tanke, registrerer E-Metret med præcision den forandring, der finder sted i denne mentale masse og energi. E-Metret diagnosticerer eller kurerer ikke noget; det måler ganske enkelt tilstanden for en person eller ændringen heri som en vejledning med hensyn til, hvad man bør tage op i en session med auditering.

Dianetik bragte bud om opdagelsen af en tidligere ukendt og skadelig del af sindet, der indeholder mange optagelser i form af mentale indtryksbilleder af tidligere oplevelser af tab, smerte og ubevidsthed. Disse billeder eksisterer under en persons bevidsthedsniveau og samlet udgør de det, der bliver kaldt det reaktive sind – kilden til alle uønskede tilfælde af frygt, uønskede følelser, smerte og psykosomatiske lidelser. Auditering behandler trin for trin det reaktive sind, indtil dets hidtil ukendte indhold er afdækket, og dets skadelige virkninger på en person er slettede. Når dette sker, har man opnået en tilstand af væren, der i Scientologi bliver kaldt clear. En persons grundlæggende og fundamentale personlighed, hans kunstneriske evner, hans personlige styrke og individuelle karakter, hans iboende godhed og anstændighed, alle disse ting vender tilbage.