Religious Technology Center Religious Technology Center
Indehaver af varemærkerne DIANETIK og SCIENTOLOGI
Introduktion
Scientologi religionen
Garanten for Scientologis fremtid
Bestyrelsesformanden David Miscavige
Send en rapport til RTC
Forhold der vedrører RTC
Kontakt

INTRODUKTION TIL DEN ELEKTRONISKE RAPPORTFORMULAR

Religious Technology Center logoet – Scientologi & Dianetik symbolerne

FORHOLD DER VEDRØRER RTC:
ETIK TECH ADMIN

Internettet er vokset til anslået 940 millioner brugere, og stigningen fortsætter dagligt. Da der findes tusinder af scientologer med adgang til Internettet, har RTC oprettet en linie for ”e-form” (elektronisk skema), der giver dig mulighed for at sende rapporter via Internettet til RTC om forhold der vedrører RTC.

”E-form” er ganske enkelt en elektronisk udgave af et traditionelt skema på papir. Man udfylder den på en computer og sender den elektronisk i løbet af et par minutter fra et hvilket som helst sted i verden.

På en detaljeret liste vil du også finde en beskrivelse af, hvilke forhold der vedrører RTC. Disse forhold findes under valgmuligheden Forhold der vedrører RTC.

Rapportblanketten er nem at udfylde, og den giver mulighed for, at man kan angive alle detaljer om det, man rapporterer, sådan som det kræves ifølge HCO policybrev af 22. juli 1982R, revideret 9. august 2000, KENDSKABSRAPPORTER eller som angivet i kapitel ni, Etikrapporter, afsnittet om KENDSKABSRAPPORTER, i bogen Introduktion til Scientologi-etik af L. Ron Hubbard.